Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ!







Και να πάλι εδώ δειλά δειλά οι ομάδες ανασυντάσσονται εν όψει του φετινού Μαραθωνίου των τοπικών Πρωταθλημάτων  , και έτσι μαζί με όλα αυτά αρχίζουν και οι γνωστοί κριτές και επικριτές φυσικά το έργο του !! 

Ποιος παράγοντας είναι σκάρτος , ποιος προπονητής είναι για τα (μπάζα) , ποιος Δημοσιογράφος είναι πω πω πω (λαμογιο) , και όλος αυτός ο συρφετός ύβρεων από ποιους ;  εδώ τίθενται το Μέγα ερώτημα ΕΔΩ!!

Να κάνω μια μικρή παρένθεση εδώ γνωρίζοντας και φυσικά είναι το πιστεύω μου ότι συνήθως οι αξιόλογοι άνθρωποι σπανίως ΚΡΙΝΟΥΝ και μάλιστα τό κάνουν  συνήθως όταν ερωτηθούν, εδώ υπάρχει η εξής μεγάλη διαφορά ότι κρίνουν αυτοί που συνήθως δεν ξέρουν που βρίσκονται , υπάρχει αίτιο και αυτό είναι οτι προφανώς θέλουν να κρυφτούν ( σαν στρουθοκάμηλος) , και να καλύψουν τις άπειρες ατέλειές τους σκορπώντας λάσπη και ανυπόστατες ύβρεις εναντιον  προσώπων αφού είναι το ΒΑΣΙΚΟ  αδύνατο σημείο τους !!! δηλαδή στερούνται ύψους είναι πολλοί κοντοί οχι σε ανάστημα μην μπερδευόμαστε!!!

Για το λόγο ότι χαλιεμαι θα γράψω λίγα ακόμη επί του θέματος διότι το κακό έχει παραγίνει και φυσικά οι διαστάσεις που παίρνει είναι μεγάλες , θα μου πει τώρα κάποιος τι ασχολείσαι, όχι δεν ασχολούμαι απλώς δεν μου αρέσει να προσβάλλονται άνθρωποι όποιοι να είναι αυτοί και ειδικότερα απο κάποιους που ίσως δεν ξέρουν που βρίσκονται!! 


θα επανέλθω είτε από την στήλη μου είτε από τα ερτζιανά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου