Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τυπική Διαδικασία .... Ολυμπιακός Χαλ.- Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας 3-2!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν απλά τυπική διαδικασία ένας Ολυμπιακός που φάνηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε 2-0 επαναπαύθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο κινδύνεψε αλλά μπορούσε και να έχανε αν οι επιθετικοί της Ιστιαίας ήταν πιο εύστοχοι σε πολύ καλές φάσεις προ του Ευαγγελινού!
φασεις & γκολ
11΄ Καλό σουτ για τον Ολυμπιακό χάνεται
17΄ Φουλ για την Ιστιαία άουτ.
19΄ Καλή φάση για τον Ολυμπιακό με τον Βεζυρτζογλου το σουτ άουτ
22΄ Παπαδεδες από καλή θέση αστοχει!
31΄ Παπαδεδες φάουλ η μπάλα πα ει προς την εστία και ο Βεζυρτζογλου βάζει το πόδι του και την μπάλα στα δίχτυα 1-0!
42΄  φάση καρμπόν προς την εστία του Καρατσολια αυτή την φορά με τον Βεζυρτζογλου παρεμβαίνει ο Περήφανος Νικ στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρατσολια  2-0!

β΄ημιχρονο  
Αλλαγή σκηνικού στο β' μέρος όπου η Ιστιαία μπαινει δυνατα τουλάχιστον να επιβαιωση ότι μονο τυχαια δεν ευρίσκεται στην θεση αυτή !
49΄ Καρατσολιας λεει όχι σε σουτ του Βεζυρτζογλου!
65΄ Ανατροπη μεσα στην περιοχη και την εσχατη των ποινων αμεσως και πεναλτι για τους φιλοξενουμενους την εκτελεση ανελαβε ο Δαρζεντας απεκρουσε ο Ευαγγελινος αλλα ο ιδιος που το εκτελεσε προλαβε και με δευτερη προσπαθεια μειωνει σε 2-1!
73΄  Ανεστης προ Ευαγγελινού αστοχει απελπιστικα για το 2-2
75΄ Η πιεση των φιλοξενουμενων καρποφορησε αφου σε ομορφο συνδιασμο των επιθετικών τελικος αποδεκτης ο Στεργιου που εκτελεί από κοντα και 2-2!


Πανω κατω η μπαλλα και μια η ατυχια των φιλοξενουμενων από την μια και από την άλλη ο Καρατσολιας το 2-2  παραμενει μεχρι το 93΄ όμως σημειο οπου ο Μπισμπικοπουλος μεσα από την πειοχη πιανει μια βολιδα και αφηνει αναυδο τον πολύ καλο πορτιερο και 3-2!

Ολυμπιακός Χαλκ. (Ιωαννίδης Τσιμιχόδημος)
 Ευαγγελινος Μεταξας Τσεμπελιγκος(72΄Βιλσον)Δασκος Μπισμπικοπουλος Τζαβρας Γκριτσαλας Σκριβανος Βεζυρτζογλου Παπαδεδες.
Ενωση Απολλωνιου Ιστιαίας (Σπιντζος)
  Καρατσολιας Περήφανος Νικ Περήφανος Γ. Τριανταφυλλου Αντωνιου Στεργιου Γοργοματης (Δαρζεντας 60΄)  Δαρζεντας Ανεστης Γαβριηλ(79΄Δεσπου) Τουσερτ(Κατσικογιάννης 90΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  Ψυχούλας
ΒΟΗΘΟΙ  Καμπούρης  Δανιηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου