Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Δαφνηφόρος Απόλλων άλωσε και τον Όλυμπο 0-2!













Σε ρυθμό ρελαντί ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο του Ολύμπου νικώντας τον με 2-0 πιστοποιώντας ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλεύονταν και το στραβοπάτημα των διωκτών του!
Από την αρχή έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού και πίεσε την εστία του Μωραϊτη πετυχαίνοντας το 0-1 στο 13΄αλλα από ολιγωρία των αμυντικών του Ολύμπου αφού δυο φορές δεν μπόρεσαν να διώξουν με αποτέλεσμα ο Παριανός που καραδοκούσε με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γυμνού! 0-1 !  Ένας Όλυμπος ο οποίος πίεζε κατά διαστήματα είχε στα πρώτα λεπτά μια καλή ευκαιρία με την μοναδική απειλή τον Ντουρμα αλλά μπλόκαρε ο Σακκης  καλή φάση για τον Όλυμπο χάνεται στο 35΄ Σταματάκος καλό σουτ σύριζα άουτ καρφωτή κεφαλιά του Τορα στο 39΄ Μοραΐτης λέει όχι!
β΄ημιχρονο
Με ένα Γυμνό να προσπαθεί για κάτι καλό και τον Απόλλωνα να χάνει ευκαιρίες για το 0-2 που θα κλείδωνε και το ματς και αφού ο Όλυμπος επισκεπτόταν την περιοχή του Σακκη πιο τακτικά εφόσον το σκορ παρέμεινε στο 0-1 έψαχνε την ευκαιρία που θα έκανε το 1-1 δεν μπόρεσε στο 68΄με τον Δίπλα που διώχνει ο Βελαετης σε κόρνερ και σε σουτ του Βεσελι από καλή θέση αστοχει προμήνυμα το τι θα επακολουθήσει το φάουλ του Μαρινακη στο 72΄φοβερη βολίδα σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μωραϊτη 85΄ Μαρινακης δέχεται μπαλιά ξεφεύγει από αντίπαλο ζυγίζει το σουτ και 0-2!  μέσα σε έξαλλους πανυγιρισμους οσο του ιδιου οσο και των συμπαικτών του ! Καπου εδώ η παρασταση τελειωνει με τα εναπομεινατα λεπτα τυπικη διαδικασια!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ(ΚΟΝΤΟΣ) Μωραΐτης Βεσελι Κουσερης Δ Κιουσης Ξουρης (αρχ) Κιουσης Δ Ζαχαριας Σκεμπες(59΄Αργυρης)Ντουρμας Διπλας Μπασούκος(46΄Μπεκτας Κ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ(ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ) Σακκης Λιατυφης (68΄Μπασινας χ) Παριανος Βελαετης Ψαριανος Ευγενιου Μπασινας Γ(αρχ)( 90΄Φουρμουζης) Μαρινακης Τορα      Σταματακος   Μεμαϊ(88΄Μωρος)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου