Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΛΗΛΑΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ! 0-4








Ένας Ληλαντας που ήξερε τι ζήταγε στο γήπεδο παρέσυρε τον Ευβοϊκο στο πέρασμα του νικώντας τον με 0-4 !

Από το σκορ φαίνεται ότι η διαφορά των αντιπάλων ήταν μεγάλη , όχι τόσο όσο δείχνει το σκορ, απλά ο ένας επέβαλε τον ρυθμό του και κάθε ευκαιρία την έκανε γκολ , και  ο άλλος ψαχνόταν να βρει κάτι από τον Ευβοϊκό των προηγουμένων εμφανίσεων πράγμα όμως αδύνατο όπως κατέβηκε σήμερα να αγωνιστεί απέναντι το ξαναλέω στον διαβασμένο Ληλα Βασιλικου!

Το 90 λεπτό ένα μοτίβο είχε και μόνο τον γηπεδούχο να έχει την κατοχή αλλά τα γκολ να τα βάζει ο φιλοξενούμενος! που αυτό μετράει!!



ΓΚΟΛ &  ΦΑΣΕΙΣ

Με την συμπλήρωση σχεδόν των δυο λεπτών ανατροπή και ο Ληλας κερδίζει πέναλτι , που μετατρέπει σε γκολ ο έμπειρος Γκουμας 0-1!

17΄ Σε αντιπεθεση του ΛΗΛΑ σουτ μέσα απο την περιοχή απόκρουση απο τον Βυργιωτη το ριμπάουντ ο Γούναρης και 0-2!

ελάχιστες φάσεις με τον Ευβοϊκό να έχει  μεν κατοχή αλλά ευκαιρία όχι. αντιθέτως στις αντεπιθέσεις του ΛΗΛΑΝΤΑ μύριζε γκολ!

Σε μια από αυτές στο 47΄ αποδέκτης της μπάλας ο Αγραφιώτης ξεφεύγει πολύ όμορφα από αμυντικούς και πλασάρει υποδειγματικά και 0-3!

αντίδραση από τον Ευβοϊκό μια κεφαλιά του Τρικκα χωρίς να ανησυχήσει τον Μαντα που σήμερα είχε εύκολο εργο!


Όχι τίποτα σπουδαίο και φτάνουμε στο 78΄ βλέποντας το ίδιο σενάριο αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Κατσικαβαλη και 0-4!

Ενα παιχνιδι που δεν μπορει να βαθμολογηθει με τον καλυτερο βαθμο θα λεγαμε μονο στην περιπτωση των γκολ απλα καλο!

ο γηπεδουχος ασυνδετος ο φιλοξενουμενος διαβασμενος πηρε αυτο που ηθελε σχετικα ευκολα!


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( ΜΠΑΛΑΝΟΣ ΣΤΑΜ.)  Βυργιωτης Ντουκας Κωτροτσιος Ανδρικοπουλος (28΄Τζαφερος ) Αντωνιου Σφυροπουλος Βαρτζης (78΄Λαμπρου) Τρικκας Χρονης(Ριζος 62΄) Μαρινος.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. (ΚΑΡΒΕΛΗΣ Ι.) Μαντας Κατσικαβαλης Ρουμπης Καρλατηρας Κουτσαυλης Χαλιωτης Γουναρης (51΄Νανος) Ρωμανος Γκουμας Αγραφιωτης(Αλεξιου76΄) Ζαχαριας (60΄Σιμιτζης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Γ.

ΒΟΗΘΟΙ   ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ρεπορταζ  Λαϊνιωτης Αγης.

φωτο συντομα!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου