Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ !!!! ΟΛΥΜΠΟΣ Γ,- ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 0-3!



                                                 


Απότομο σταμάτημα του Ολύμπου από την Ακαδημία Ιστιαίας  σήμερα στο Γυμνό όπου τον νίκησε με 3-0 πιστοποιώντας οτι και η μάχη στην ουρά όσο και στην κορυφή θα είναι άνιση!!

Κάνοντας κριτική στο παιχνίδι θα έλεγα ότι η Ακαδημία στόχο είχε να παρη κάτι από το σημερινό παιχνίδι ακόμη και ο πόντος δεν θα την <Βάραινε> η εξέλιξη όμως του παιχνιδιού της έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει για κάτι καλύτερο , και δεν έχασε την ευκαιρία να το παρη  αφού στο β΄μερος άλλαξε μοτίβο και από παθητική στάση βγήκε δειλά - δειλά μπροστά και πέτυχε όχι ένα ούτε δυο αλλά τρία γκολ με αιχμή δόρατος τον πολύ καλό Κουκουρα , σκόραρε δις, και τον έμπειρο Ανέστη Χρήστο να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της Ακαδημίας πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα!

Το παιχνίδι δεν είχε και τις πολλές φάσεις με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στους γηπεδούχους από το 1΄ ο Κοντός χάνει καλή ευκαιρία  επίσης κορυφαία χαμένη με τον Ντουρμα ο όποιος από κοντά πλασάρει με τα πόδια όμως διώχνει ο πολύ καλός Δαμάσκιος , ίσως και καλύτερη φάση για τον Όλυμπο! 

  Το ξεκίνημα του Β΄ Ημιχρόνου έδειξε τη θα επακολούθηση αφού ούτε ένα λεπτό με την συμπλήρωση του 46΄ ο Κουκουρας εκμεταλευτηκε πιεση στην εστια του Πετρακη και με σουτ στελνει την μπαλλα στα διχτυα αιφνιδιαζοντας ολους στο Γυμνο! Σπασμωδικες κινησεις απο τους γηπεδουχους με σκοπο την ισοφαριση αλλα το σκηνικο του παιχνιδιου ειχε αλλαξει αφου η Ακαδημια σε καθε αντιπιθεση τις μυριζε γκολ! και τουτο εγινε στο 69΄με δραστη τον ιδιο αφου ξεφυγε (ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) , και πλασαρε τον Πετρακη κανοντας το 0-2 βαζοντας ταυτοχρονα και τις βασεις για την νικη!  
Δεν χρειαζονταν και πολυ χρονος αφου ο Ολυμπος μετα το 0-2  πιεσε ειχε καποιες καλες ευκαιριες οχι ομως κατι το σημαντικο για να  αλλαξει τον ρου του παιχνιδιου! Και ετσι ηρθε το 89΄οπου ο εμπειρος Ανεστης δεν χαριστικε στην ευκαιρια που του δοθηκε και εγραψε το τελικο 0-3 μεσα σε πανυγιρισμους απο πλευρας φιλοξενουμενων!

γκολ & φασεις

1΄ καλη ευκαιρια με τον Κοντο χανεται 
2΄ επισεις με τον ιδιο παικτη διωχνει ο Δαμασκος
29΄ καλη φαση με τον Ντουρμα χανεται και μαζι οι ελπιδες για τον γηπεδουχο!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
46΄ Κουκουρας  στελνει την μπαλα απο κοντα στο δυχτια του Ολυμπου κανοντας το 0-1!
69΄  ο ιδιος παικτης ξευφεγει απο τον αντιπαλο αμυντικο και υποδειγματικα γραφει το 0-2!
75΄ καλη ευκαιρια για τον Ολυμπο χανεται 
79΄ καλο σουτ αουτ για τον Παττα!
89΄ Ανεστης δεν χαριζεται και 0-3 κλεινοντας την αυλαια του σημερινου παιχνιδιου!



OΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Μπουρικας)  Πετρακης Κιουσης(75΄Μωραϊτης) Κοτρογιαννης(46' Κουσερης) Βεσελι Μητρου Διπλας Κοντος Μπαρωτας(Παττας55΄) Αργυρης Ντουρμας Κιουσης,

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Βογιατζης) Δαμασκος Καρατσολιας Καλαμποκας Παπανδρεου Γλυκος Μισιρλης Κουκουρας Σιανος Μπερμπαραϊ Ανεστης Λιαποδημητρης.







ρεπορταζ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου