Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ! 3-2!!


                                        

Μια  γηπεδούχος που ήθελε την πρόκριση για να επιβεβαίωση για μια ακόμη φορά οτι το Κύπελλο έχει εκπλήξεις!!

Δυνατά ξεκίνησε η γηπεδούχος Αυλίδα απέναντι σε ενα Ολυμπιακό  μου μεν ήθελε την πρόκριση αλλά τελικά δεν μπόρεσε αφού ναι μεν προηγήθηκε δυο φορές αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα αυτό και μια φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά αυτή ήταν και η τελική.

24΄ και ο πολύ καλός  Βάρκας   πλασάρει  όμορφα και κάνει το 0-1  δίνοντας σε πολλούς την διαίσθηση οτι θα περάσει εύκολα ο Χαλκιδαίος από την Αυλίδα μέχρι το 40΄ειχε τις φάσεις με την γηπεδούχο να είναι άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ,όπου σε μια από αυτές στο 42΄καταφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Τσομασκα μπήκε στην περιοχή πήρε το πέναλτι και ισοφαρισε σε   1-1 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.




Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά να πιέζει και σε μια φάση που οι αμυντικοί ολιγώρησαν ο Βεζυρτογλου βρήκε την ευκαιρία να κανε το 1-2 , από εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού , με μοιραία φάση και παίκτη τον Σκριβανο όπου μόνος προ του τέρματος έτοιμος για το 1-3 σημαδεύει το δοκάρι του Καραπετακου και σώζει τον γηπεδούχο , ίσως η φάση που σημάδεψε τον αγώνα , αφού έπειτα ανεθαρη ο γηπεδούχος και με τον κορυφαίο παίκτη τον Στεργκου να πλασάρει υποδειγματικά τον Ευαγγελινο και να πηγαίνει το παιχνίδι στην παράταση 2-2 στο 85΄.
Στο ημίωρο της παράτασης η ουσια μια και μοναδική με τον Στεργκο να κανει μεσα σε εξαλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων το 3-2 με φοβερό άπιαστο σουτ!!!

Έτσι έγινε η έκπληξη του Κυπέλλου αφού ο Ολυμπιακός νωρίς αποχαιρέτησε τον θεσμό και κοιτάζει με αισιοδοξία την έναρξη του Πρωταθλήματος.


ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ  (ΛΑΜΠΡΟΥ)  Καραπετακος Καλαμπαλικης αhyska Ζαζας Πατρινος Καλαμπαλικης Ευα. Στεργκου Σαμαρζης(59΄Δημουλας) Γιαλος (95΄Γαλανης) Τσομασκα Κακιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛ. (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) Ευαγγελινος Κυτινος Πρασινος (Δασκος 94΄) Βαρκας Μπισμπικοπουλος Μεθενιτης Τζαβρας Σπυλιωτης Σκριβανος Βεζυρτζογλου Παπαδεδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καμπαξης Ιωαννης .

ΒΟΗΘΟΙ  Καμπουρης  Πριονας.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου