Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Προποντίδα - Ελλήσποντος 1-2. Κρίθηκε στις λεπτομέρεις

Στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο η τυπικά γηπεδούχος Προποντίδα φιλοξένησε τον Ελλήσποντο στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας και ηττήθηκε με 1-2 χάρη σε γκολ του Θωμόπουλου και του Ελευθεριάδη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό μετά από γλυκιά πάσα του Ζουρμπουλή και τον Παπασωτηρίου να πλασάρει θαυμάσια τον ανήμπορο να αντιδράσει Κοττή που είδε τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτια του.
Στο 39' όμως ο Ελλήσποντος έφερε το ματς στα ίσια και ενώ πίεζε για την ισοφάριση. Ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο ολομόναχος Θωμόπουλος με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έφερε το ματς στα ίσια.
Στο δεύτερο μέρος οι άμυνες ήταν πιο κλειστές με περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.
Στο 65' ο Βασιλάκος με θαυμάσια μπαλιά (πρώτη του επαφή με τη μπάλα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 63') βρήκε τον ταχύτατο Ελευθεριάδη που είχε κάνει την κίνηση και ο τελευταίος πέρασε τη μπάλα πάνω από το σώμα του Παπακωσταντίνου που ήταν εκτός θέσης γράφοντας το τελικό σκορ Προποντίδα - Ελλήσποντος 1-2.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Καλαμάτα Δ. με βοηθούς Στρουμπούλη Γ. και Δεληχά Περ.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ:(ΣΑΧΙΝΗΣ Χ.)ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΜΠΙΛΙΡΗΣ, ΤΣΙΑΡΒΟΥΡΑΣ(45' ΒΑΡΕΛΑΣ), ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΜΩΡΟΣ, ΘΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ(72' ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ), ΖΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ, ΜΠΟΖΝΤΑ(55' ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ), ΠΑΠΑΣΧΟΛΗΣ, ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ:(ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Γ.)ΚΟΤΤΗΣ, ΤΟΥΖΟΥΝ(90' ΣΑΜΑΡΑΣ), ΠΑΤΡΙΝΟΣ(63' ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ), ΡΗΓΑΣ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΟΤΣΙ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΜΠΟΥΡΛΙΔΗΣ(45' ΘΩΜΑΣ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου