Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Απολλων Ερετριας - ΑΟΝ Αρτάκης 4-0 είχε τις λύσεις!







Σε ένα παιχνίδι άξιο της δυναμικότητας και των δυο ομάδων πάρα το ευρύ σκορ υπέρ των γηπεδούχων ο φιλοξενούμενος έπεσε ορθός και αυτό διότι ήταν μέσα στο παιχνίδι καθ΄ολη την διάρκεια αλλά η αστοχία του δεν του επέτρεψε να αλλάξει το βαρύ σκορ εις βάρος του!
Συμπερασματικά το ντέρμπυ υπήρξε όμως οι συγκυρίες που οφείλονται στην άριστη καθ΄ολα επίθεση των γηπεδούχων απέναντι σε μια χλωμή άμυνα των φιλοξενουμένων και όχι μόνο αλλά και στην καλή αλλά φοβερά άστοχη επίθεση τις, τότε μοιραία το αποτέλεσμα θα έρχονταν από μόνο του, όπως και έγινε!
Δυστυχώς το παιχνίδι αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου και η αιτία δυο σφυρίγματα ένθεν και ένθεν με αποτέλεσμα την σύρραξη των παικτών στο 38΄ με διακοπή 10΄και 3 κόκκινες κάρτες !!!
φάσεις & γκολ

12΄ η πρώτη καλή φάση για την Αρτάκη ίσως και προμήνυμα το τι θα ακολούθηση και ο Καραχάλιος αφού περνάει όποιον βρει μπροστά του πλασάρει το Σακκη σύριζα άουτ!
15 Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάνεται.
25΄ ο συνήθης ύποπτος Καραχάλιος από καλή θέση άουτ.
21΄ Παριανός σε φάση που μύριζε γκολ δέχθηκε τη μπάλα από κόντρα αμυντικών και με καλοζυγισμένο σουτ την στέλνει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκογκου! 1-0!
29΄ Μπαλιά του Τορα για σεμινάριο στον Σταματακο χάνεται καλή ευκαιρία!!
31΄ Κοντά χρονικά η Ερέτρια αρχίζει να παίρνει κεφάλι στο σκορ αφού ο Μπασινας επωφελείται κακής αμυντικής απόκρουσης αποδέκτης της μπάλας και με όμορφο πλασέ την στέλνει στα δίχτυα!!   2-0 !
32΄ άμεση αντίδραση των Αρτακιανων όμως ο Καραχάλιος εξ επαφής άουτ!!
47΄ Μαστροκωστας ο εταίρος άτυχος της αναμέτρησης εξ επαφής κεφαλιά στο δοκάρι του Σακκη!
51΄ Καθυστερήσεις λόγω των επεισοδίων και το παιχνίδι ουσιαστικά κλειδώνει με τον Παριανό να βάζει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και να κάνει το 3-0!

β΄ημιχρονο

<το βιολί βιολακι > θα έλεγα για τους φιλοξενουμένους που ναι μεν έφταναν κοντά στο τέρμα του Σακκη άλλα άλλοτε ο νεαρός πορτιέρο με καλές επεμβάσεις έλεγε ΟΧΙ άλλοτε η αστοχία δεν επέτρεψαν στην όχι άσχημη Ομάδα της Αρτάκης να δει δίχτυα!!
65΄ <τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελή μου>  ποιος άλλος Καραχάλιος από καλη θεση σουτ συριζα αουτ!

Πανω κατω η μπαλλα με τον Μαστροκωστα προς της εστια αστοχη λογω Σακκη.
85΄  Μια περιεργη φαση που βγηκαν οι γηπεδούχοι κερδισμένοι ,διωξιμο από τους αμυντικούς της Ερέτριας η μπαλα ψηλα ερχεται λιγο εξω από την περιοχη του Γκουγκου βγαινει ο πορτιερο στο πρωτο σκασιμο δεν υπολογιζει όμως σωστα τον περναει από πανω και η μπαλλα στον καραδοκουντα Σταματακο που απλα βαζει άλλο ένα γκολ!! 4-0 !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου