Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 5-1 ! ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ!







Ενας ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που πιστοποίησε οτι μόνο από τύχη δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται κατανικήσει στο κατέυφημησμον ντέρμπι με 5-1 !

φάσεις & γκολ
6΄καλη φάση για τον Όλυμπο χάνεται

11΄επιθετικος του Γυμνού και αμυντικός διεκδικούν την μπάλα  πέφτουν και οι δυο κάτω πέναλτι διαμαρτυροντια οι του Ολύμπου παίζεται λέει ο Κος Σεγκος κοντά πάντα σε κάθε φάση!

13΄ Σταματακος πασάρει στον Ρούσσο που αστοχει
16΄συναγερμος στην περιοχή του Μωραϊτη πανικός σε όλους του Γυμνιωτες το εκμεταλλευτεί ο τορα και 1-0!
Προσπάθησε να αντιδράσει ο Όλυμπος όμως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό διότι η Αμυντική γραμμή σήμερα του Ολύμπου δεν ήταν καθόλου σε καλή μέρα  
31΄ Ίσως φάση καρμπόν του πρώτου γκολ πανικός στην εστία του Μωραϊτη  χάνεται η μπάλα από όλους στην κυριολεξία από όλους και πάλι ο Τορα επωφελείται και 2-0!
μια από τα ίδια με τον Όλυμπο να είναι φλύαρος μπροστά  και επιπόλαιος άσο δεν παίρνει στα μετόπισθεν!
41΄ πιστοποίηση για τα παραπάνω το χάσιμο της μπάλας απο τον Μωραϊτη και ο Τορα που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις γράφει το 3-0!
45΄ φανταστικό σουτ του Τορα διώχνει υπέροχα αυτή τη φορά ο Μωραϊτης !


β΄ημιχρονο
53΄Φανταστικο γκολ από τον Παριανό όπου με την πλάτη στο τέρμα του Μωραϊτη γυρίσει κεραυνοβολεί και η μπάλα στην γωνιά του πορτιέρο παρα την προσπάθεια του! 4-0!
75΄Σταματακος κοντά στο γκολ αλλά το όμορφο πλασέ στο κάθετο δοκάρι !
86΄η πίεση του Ολύμπου για να μειώσει το σκορ η ότι καλύτερο αποφέρει πέναλτι στο 85΄αριστοτεχνικη εκτέλεση από τον πολύ καλό Ντουρμα και 4-1!
ο πρώτος σκόρερ όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και αφού δέχτηκε πάσα μέσα στην περιοχή απέφυγε αμυντικό τον Μωραϊτη και άνετα στα δίχτυα 5-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αλλά ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ το σημαιάκι στα χέρια του!


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ (Τσιγκας) Σακκης Λιατυφης(75΄Βλαχος) Μωρος Μπασινας χ,(τραυ Ωραιοπουλος85΄) Φουρμουζης Ευγενιου Μπασινας Γ.(Ρουμπης 65΄)Παριανος Τορα Σταματακος Ρουσσος/

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ(Μπουρικας) Μωραϊτης Μητρου(Μητρου αρ45΄)Κιουσης Βεσελι Ξουρης Μπαρωτας(73΄Κατσαρης) Κοντος Διπλας (45΄Παττας)Αργυρης Ντουρμας Κιουσης.

Διαιτητης Κος ΣΕΓΚΟΣ 
Βοηθοι Κοι  ΑΡΓΥΡΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

                                                                            ρεπορταζ Αγης Λαϊνιωτης.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου