Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΟΛΥΜΠΟΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-2!


                      
                                                                    






Κάτω από ένα καλοκαιριάτικο Ήλιο ο γηπεδούχος μη έχοντας την πολυτέλεια των βαθμών προσπάθησε να τσιμπήσει τους πρώτους βαθμούς αλλά πάλι δεν τα κατάφερε και έμεινε στο μηδέν.

Ακριβοδίκαια θα πούμε άξιζε κάτι παραπάνω, η απόδοσή του ειδικότερα στο β΄μερος ήταν πολύ καλή και δικαιούντο ένα ακόνη γκολ, ίσως το γκολ που πέτυχε από λάθος του αμυντικού των φιλοξενουμένων ήταν η χαρά του μόνο για σήμερα!!! στις άλλες φάσεις η τύχη του γύρισε τη πλάτη!



Από την άλλη ο φιλοξενούμενος χωρίς να τον έχω διαβάσει , απλά υποψία,  θα έρχονταν σε μια δυνατή έδρα με μια ομάδα που διψάει για βαθμούς και προφανώς στόχο είχε να παρη ότι μπορέσει να παρη , και ευτύχησε να τσιμπήσει το καλύτερο του 3 πόντους!!!


φασεις & γκολ!

φαυλ του Ντουρμα συριζα αουτ απο τα δοκαρια!

15΄ Αργυρης τετ - ατετ  με τον Βυργιωτη διωχνει ο γκολκηπερ με τα ποδια!

21΄  Ο παντα δραστηριος Κοτρωτσιος μπαινει στην περιοχη ανατρεπεται απο τον Βεσελι την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τρικας και 0-1  γκολλλλλ!

30΄ Καλη ευκαιρία για τον Ευβοϊκό χάνεται!

40΄  Η μοιραία φάση για τον Ευβοϊκό όπου στην πίεση των γηπεδούχων ο Ντουκα προ του Βυργιωτη και με την πίεση του Μπαρωτα αν τι να διώξει σε κόρνερ χάνει την μπάλα ίσως να κοντραρησε στο σώμα του σφήνα ο Μπαρωτας επωφελείται και 1-1  γκολλλλλλλλλλλλ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1-1

49΄ Κοντος απο καλη θεση στα χερια του Βυργιωτη!

57΄Νεα φαση για τον Ολυμπο χανεται!

59΄ κεφαλια του Ντουρμα απο καλη θεση στα χερια του Βυργιωτη

60΄ σουτ βολιδα ισως βοηθουμενο και απο τα δακτυλα του πορτιερο στο δοκαρι του Ευβοϊκου!!!

69΄ Φαουλ σε καλο σημειο για τον Ολυμπο χανεται

75΄  Αλλη χαμενη ευκαιρια με τον Κοντο απο κοντα αστοχει!!!

88΄ Μιλα ο νομος της μπαλλας που οριζει οποιος χανει δεχεται και ετσι εγινε καλος συνδιασμος Τζαφερου και Μαρινο με αποδεκτη και σκορερ τον δευτερο και 1-2 γκολλλλλλλλλλλλλλ!!

Τα υπόλοιπα τυπική διαδικασία μέχρι την λήξη του παιχνιδιού που βρήκε νικητή τον Φιλοξενούμενο Ευβοϊκό και τον γηπεδούχο να μείνει στο 0 που όμως άξιζε κάτι παραπάνω!



ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Μπουρικας)  Μωραϊτης Κοτρογιαννης Ξουρης Βεσελι Μητρου(Κουσερης60΄) Μπαρωτας Αργυρης Διπλας Κοντος Ντουρμας Κιουσης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Μπαλανος) Βυργιωτης Ντουκα Κοτρωτσιος Κουρουπης Φλωρος Βαρτζης Σφυροπουλος Χρονης (89΄Βαρθαλαμης) Τρικκας Μαρινος 90΄(Ανδριανοπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ 
ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ

ρεπορταζ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΓΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου