Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Iσως δέν αξίζει!!!


Να βρίσκεσαι σε κάποιο χώρο που σου είναι αρεστός αλλά αποπνικτικός , είναι πολύ δύσκολο , από πείσμα και μόνο μένει κανείς να βοηθήσει αξίζει όμως;
Αξίζει να φθείρεσαι ψυχικά γιατί ; υπάρχει λόγος ; ο ψυχισμός κάθε ανθρώπου είναι περίεργος και δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τίποτα πχ αν μετά τη λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ρωτήσεις  10 φιλάθλους για την γνώμη τους θα ακούσεις 10 διαφορετικές απόψεις από τις οποίες ίσως και η δική σου 11 διαφορετικές , εν ολίγοις <πιάσε το αυγό και κούρευτο> !!



Θα πω κάτι που έχω πει άπειρες φορές ότι δεν ήρθα στην Εύβοια οπωσδήποτε για να κάνω φίλους , αν έρθουν καλώς να έρθουν , εχθρούς όμως να κάνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν ήταν ποτέ επιθυμία!!! σε εμένα!!

Κάνοντας μια γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν με τον Γιώργο τον συνεργάτη μου διαπιστώσαμε ότι πολλές φορές στο παρελθόν βοηθήσαμε  για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ευχαριστώ , το περιμένουμε ακόμη και για να μην υπάρχει πλάνη θα το περιμένουμε για πολύ ακόμη!!  Καλοθελητές για το καλό λόγο, Βαγόνια, όρεξη ναχεις να ακούς!!! Κάποτε είχε πεί  κάποιος ο Λαϊνιωτης καλός μωρέ αλλά είναι στο χώρο για το γιο του που παίζει μπάλα !!!!
  ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ !! Ωφελημένος επ΄ουδενί , ξαλαφρωμένος μπορει!!!

Φυσικά δεν θα τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι , όμως δυστυχώς χάνουμε κατά πολύ , μεγάλη διαφορά!!!

Λοιπόν αξίζει ; πολύ σύντομα θα μάθετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου