Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.




                                                   


Λίγες ημέρες μετά την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος και ως Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου  αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας μας μέσω των ΜΜΕ για να γνωρίζουν τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Προς τα μέλη , φίλους  και ΜΜΕ σας ενημερώνω  μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδος μας& την άνοδο τις στην Δ΄Εθνικη Κατηγόρια , καθόσον δεν μπόρεσε να παραμείνει στην Κατηγόρια ο κίνδυνος να μην αγωνιστή στην Α1 ήταν ορατός .

Στην προσπάθεια αυτή που κράτησε 3 μήνες περίπου  αφού υπήρχαν πολλές απόψεις και οι όποιες δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν  , όπως συνεργασία με άλλη ομάδα κλπ , λαμβάνοντας σαν κύριο λόγο την νεολαία μας μαζί με τον Κον Αυγερη  Δημήτριο  για τον όποιο πρέπει να εξάρω την αγάπη του για την ομάδα και την πορεία τις τα τελευταία 3 χρόνια περίπου αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας.

Όλοι μαζί με άλλους συμπολίτες συγκροτήσαμε Δ.Σ. την τελευταία στιγμή και αφού προσεληφθει στην ομάδα ένας εξαίρετος προπονητής ο Κος  Μπαλάνος Σταμάτης  οπου όλοι μαζί καταρτίσαμε το ρόστερ της ομάδας για να κατέβουμε αξιοπρεπώς στα γήπεδα.
Θα αναφερθώ λίγο στα παιδιά που ήρθαν στη ομάδα δίνουν το καλύτερό τους , σεβόμενοι πρώτα τον ευατο τους και έπειτα αυτούς που με μεγαλη αγάπη στηριζουν την προσπάθεια τους αυτή!



Τελειώνοντας θα σταθώ σε ένα σοβαρό σημείο οτι για να μπορέσει η προσπάθεια μας να έχει συνέχεια , παρόν & μέλλον θα παρακαλούσα όλους εσάς ,φίλους , συγχωριανούς, μέλη μας , να στηρίξετε αυτή την προσπάθειά μας, οχι μόνο οικονομικά , αλλά και με την καλοπροαίρετη παρουσία σας κοντά σε αυτά τα παιδιά που κάνουν ότι είναι δυνατόν για την Ομάδα της περιοχής μας!!
Οι τίτλοι μικρή σημασία έχουν μπροστά στην στήριξη αυτών των παιδιών τις δύσκολες περιόδους που βιώνουμε όλοι μας!
Θα ήθελα να σταθώ λίγο στον αγώνα με την ομάδα της Ιστιαίας και να πω ότι και η γηπεδούχος ομάδα ειχε ευκαιρίες όπως ήταν φυσικό αλλά και δική μας ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο με αποκορύφωμα την φάση του 87΄οπου παίκτης μας βρέθηκε σε κενή εστία και αστόχησε για το 0-1 στερώντας από την ομάδα μας τους (3) βαθμούς!

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον διαιτητή του αγώνα  γιατί κατάφερε να φερη σε πέρας ένα πολύ δύσκολο αγώνα λαμβάνοντας υπόψη το σκληρό παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας!

Κλείνοντας θα χαρώ να ενημερώσω τόσον εγώ οσο και οι συνεργάτες μου οιονδηποτε για την πορεία της ομάδας μαςα καλο θα ήταν ομως  παλιές αμαρτιες και λάθη να μην αιωρουνται διοτι μόνο καλό δεν κάνουν!!!!

                             ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ 

                           ΚΟΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΗΛ. 6977 910875



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου