Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

2o ΜΠΑΜ!!! ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2-0!!!



                                                                    
                         





Κύπελλο ο θεσμός των εκπλήξεων αναμφισβήτητα παντού και πάντα παγκοσμίως έτσι και η Εύβοια δεν θα αποτελούσε εξαίρεση ,οι εκπλήξεις άρχισαν και σήμερα στην Μακρυκαπα η γηπεδούχος απέκλεισε την περσινή φιναλίστ με το καθαρό 2-0 περνώντας στην επόμενη φάση περιμένοντας τον νικητή ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ.

Το παιχνίδι σήμερα είχε μια όψη και μοναδική την εξής , ο Παντριαδικος είχε την κατοχή της μπάλας αλλά φλυαρουσε η γηπεδούχος όταν έπαιρνε την μπάλα ήταν πραγματικός κίνδυνος!! έσπειρε πραγματικό πανικό στην αντίπαλη άμυνα και αυτό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα,πράγμα που έδειχνε ότι σύντομα θα άνοιγε το σκορ.Το καμπανάκι το κτύπησε ο Βουρδανος στο 8΄οταν δυνατό σουτ από καλή θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταθαρα!!! Το μήνυμα είχε σταλεί αλλά κανείς δεν το έλαβε, αφού  στο 26΄ ο περίφημος σήμερα Βουρδανος σε μια σύγχυση της άμυνας του Παντριαδικου και το πρώτο σουτ αποσόβησε ο  Σταθαρας ο Βουρδανος που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις πήρε το ριμπάουντ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σταθαρα!  κάνοντας το 1-0 !


Συνέχεια με την Τριάδα να προσπαθεί για κάτι καλό αλλά μάταια αφού μόνο ένα φάουλ από μακρια του Γιαννουκακου προσπαθησε να αιφνιδιασει  αλλα η μπαλλα συριζα αουτ απο το οριζοντιο δοκαρι 36΄ καλη προσπαθεια του Μιχαηλιδη κατεληξε αουτ, αυτα και με αυτα φτασαμε στη ληξη του ημιχρονου.

Στην επαναληψη οπως αναμενοταν προσπαθησε ο προπονητης της Τριαδας να αλλαξει κατι στην ασφαιρη επιθεση του παιρνοντας μπροστα τον Γιαννουκακο  ταραξε λιγο τα λιμνοζοντα νερα αλλα οχι τιποτα ουσιωδες, μαλιστα στο 52΄ ο Μποκαρης τραυματιστικε και αντικατασταθηκε απο τον Κουνη προκαλοντας περισοτερα προβληματα στον ηδη προβληματισμενο Ακριτιδη , ο Παντριαδικος το βιολι του <λαδι πολυ τηγανιτα τιποτα> αλλαγες για τον Παντριαδικο περασε ο Τσαλλας ο οποιος ομολογουμενος ο μονος που αισθανθηκε η αμυνα των γηπεδουχων αλλα και αυτος μονος ,σαν την καλαμια στον καμπο, σαν να μην εφτανε αυτο ο συνηθης υποπτος σημερα Βουρδανος κτυπησε και στο 81΄ με δυνατο σουτ στην περιοχη δεν αφησε περιθωρια αντιδρασης στον Σταθαρα , δινοντας την χαριστικη βολη 2-0!
Τα τελευταια λεπτα ανηκαν στην Τριαδα αλλα αυτη το βιολι - βιολακι πλην ενα καλο σουτ του Τσαλλα απο καλο σημειο αλλα για κακη του τυχη πανω στα χερια του Κυριακοπουλου!
Τιποτα αλλο απο το να ακουστει το σφυριγμα της ληξης απο τον Κο Λαμπρου δινοντας τελος στην αναμετρηση και το εισητηριο για την επομενη φαση στην Μακρυκαπα.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ)  Κυριακοπουλος Λεκκας Σιλιβακος(46΄Βουρδανος) Καρκαλης Σηφακης ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ Κατσαουνης Μιχαηλιδης (65΄Καροκης)Κηρυκος Χασανδρας,

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  (ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ) Σταθαρας Τσωκος Κεχαγιας Μποκαρης (λογω τραυ.51΄Κουνης) Σταυρου Σαρρης Καραντακης(46΄Τσαλλας)Σκριβανος(60΄Καραμπετσος) Γιαννουκακος Γραμματικος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  Λαμπρου Γ.

ΒΟΗΘΟΙ  Παντελακης &Περιβολαρης.

συντομα ΦΩΤΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου