Το κουπόνι του στοιχήματος Live

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδρωσαν και οι δύο αλλά στο τέλος!! ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ 1-2!









Ένα γειτονικό ντέρμπι που όπως αναμενονονταν είχε ένταση πάθος για την νίκη πρόκριση ο τυπικά γηπεδούχος την άγγιξε αλλά ο εντελώς ανανεωμένος Ευβοϊκος στο τέλος γύρισε το αποτέλεσμα και από 1- 0  το μετέτρεψε σε 1-2 φυσικά με την θεά τύχη μαζί του! και αυτό γιατί σε δυο με τρεις φάσεις ευτύχησε να βλέπει να φεύγει η μπάλα άουτ από καλη θέση για τους τυπικά γηπεδούχους του Ληλαντιου! με αποκορύφωμα τη φάση του νεοεισελθεντα Κατσαρή που προ του Βυργιωτη δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας την άουτ!!! 75΄.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι όχι τεχνικό αλλά δυνατό με λιγοστές φάσεις αλλά επικίνδυνες για τις δυο εστίες με το ρόδι να σπάει στο 80΄με τον πολύ καλό Μπαλόζι που από λάθος του Βυργιωτη κερδίζει το ριμπάουντ από τους αμυντικούς και από καλη θέση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!! ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς !!!

Με την χαμένη ευκαιρία του 75΄ και το γκολ στο 80΄ και τον Ευβοϊκό να μην πείθει πίστεψε ότι τα υπόλοιπα 10΄ θα ήταν τυπική διαδικασία ,  όμως έκανε λάθος διότι ο Αντωνίου στο 84΄με καρφωτή κεφαλιά πηδώντας και πιάνοντας στον ύπνο τους αμυντικούς φέρνει το παιχνίδι στα ίσια!!!

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στην παράταση στο 86΄ από τα αριστερά ο Κωτροτσιος ταλαιπώρησε του αμυντικούς οι ποιοι υπέπεσαν σε φάουλ χωρις να υπαρχη  ιδιαιτερος κινδυνος, σαν κορνερ το φάουλ εκτελεστηκε δημιουργωντας μέσα στην περιοχη πανικο οι αμυντικοι ολιγωρησαν  για μια ακομη φορα προφανως αιδνιδιαστηκαν , και ο Αντωνίου πεταχτηκε και εστειλε για δευτερη φορα τη  μπαλλα στα διχτυα!  1-2 παγωνοντας του φιλους του Ληλαντιου αφου το χρονικο σημειο που προηγηθηκαν δεν αφεινε αμφιβολια για τον νικητη!

φασεις 5΄καλη φαση για το ΛΗΛΑΝΤΙΟ χανεται!
             9΄ καλο σουτ του Μπαλοζι συριζα αουτ !!!
             39΄ φωναζουν για πεναλτυ σε ανατροπη οι του Ληλαντιου πεζεται λεει ο Διαιτητης που οπως σε ολες τις φασεις ηταν κοντα ειχε αποψη και γιαυτην.

43΄Καλο σουτ του Μαρινου αουτ.
80΄ Μπαλοζι  1-0   84΄ & 86΄ Αντωνιου   1-2


ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ Αραβανης Χατζηαντωνακης Αργυρης Βασιλειου Βογιατζης(Κατσαρης 70΄) Μπαλοζι Ντουλαβερης Μπουρικας Ζαουρης Τσαλιαγκος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  Βυργιωτης Ντουκας Κοτρωτσιος Κουρουπης Φλωρος Αντωνιου Μαρινος Σφυροπουλος Τρικκας Τζαφερος Ογκυανωβ.

Διαιτητης  ΣΕΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Βοηθοι      ΜΙΧΕΛΗΣ & ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ.


ρεπορταζ  ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΓΗΣ.

φωτο σε λιγο!















































































Ο Σημερινός σκόρερ Αντωνίου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου